Over Zonderhandleiding

Over Zonderhandleiding

Ik ben Ruby en tegen de tijd dat jullie dit lezen ben ik waarschijnlijk 30!  Ik woon samen met mijn man Gertjan en zoontje Max (mei 2015) in Utrecht.

In het dagelijks leven werk ik als integratief kinder- en jeugdtherapeut in mijn eigen praktijk in Utrecht (www.kindertherapieutrecht.nl). Ik geef therapie aan kinderen, jongeren en hun ouders met uiteenlopende vragen en problemen. Mijn werkdagen zijn altijd anders. Het ene uur zit ik op de grond met een jongetje van vijf en hebben we het over de pestkoppen in zijn klas en het uur daarna zit ik tegenover een onderuitgezakte puber van 15 die zich afvraagt hoe ze ooit haar onvoldoendes nog op kan halen.

Naast de individuele therapie geef ik ook trainingen aan de leerlingen van een middelbare school en geef ik les bij academie Vesta.

Op zonderhandleiding deel ik blogs over opvoeding, ontwikkeling, opgroeien en mijn werk als integratief kinder- en jeugdtherapeut. Voor alle ouders die het beste in hun kind zien en dat willen koesteren en voor alle ouders die weten dat hun kind uniek en geweldig is. Maar ook voor alle ouders die wel eens met hun handen in het haar zitten, die niet altijd weten hoe ze hun kind het beste kunnen ondersteunen of hoe ze bepaald gedrag kunnen doorbreken.

Want kinderen worden nou eenmaal niet met een handleiding geboren!