Even voorstellen

Even voorstellen

De eerste officiele blog en dat betekent natuurlijk dat het netjes is om mezelf even voor te stellen.

Ik ben Ruby en aankomende zaterdag word ik al weer 30! De leeftijd waarop de meeste kinderen vinden dat je nu toch echt oud bent. Vorige week vertelde één van de kinderen in mijn praktijk me vrolijk dat ik rimpels heb.

Ik ben sinds 2014 getrouwd met mijn lieve en nuchtere man Gertjan en in mei 2015 is ons gezin uitgebreid met onze mooie, ondernemende en zeer eigenwijze zoon Max.

20160629_194211.jpg

In het dagelijks leven werk ik als integratief kinder- en jeugdtherapeut in mijn eigen praktijk in Utrecht. Ik geef therapie aan kinderen, jongeren en hun ouders met uiteenlopende vragen en problemen. Mijn werkdagen zijn altijd anders. Het ene uur zit ik op de grond met een jongetje van vijf en hebben we het over de pestkoppen in zijn klas en het uur daarna zit ik tegenover een onderuitgezakte puber van 15 die zich afvraagt hoe ze ooit haar onvoldoendes nog op kan halen.

Naast de individuele therapie geef ik ook verschillende trainingen aan de leerlingen van een middelbare school en geef ik les bij Academie Vesta.

Naast uitstapjes maken met ons gezin geniet ik erg van lezen en schrijven. Op dit moment worstel ik me door de boeken van Game of Thrones heen. Heel erg leuk om te lezen maar jeetje wat zijn die boeken dik!

Ik hou heel erg van lekker eten en ben verslaafd aan Masterchef Australie. Om vervolgens na elke aflevering Gert te vragen of hij dat ook kan koken.

Ook spelletjesavonden met vrienden vind ik erg leuk, ook al verlies ik meestal. Mijn favoriete spel op dit moment is de Legacy variant van Pandemie.

Vanaf volgende week zal er elke dinsdag en vrijdag een blog online komen over uiteenlopende onderwerpen met betrekking tot opgroeien en opvoeden. Met morgen de eerste blog: Leren eten!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *